BabyDans

Nyd glæden ved dans sammen med din baby! For baby 2-12mdr

Det sker på holdet

Dans styrker tilknytningen mellem forælder og barn, og stimulerer babyens sansemotoriske udvikling. Holdet giver mulighed for samspil mellem babyerne, mens vi arbejder med kreativ dans, improvisation og let koreografi.

Forælder og barn vil blive en kunstnerisk duet på et hold, der samarbejder, deler, nyder og slapper af.

Praktisk

Hold: Onsdag kl. 11.00 – 12.00

Forløb nov-dec.  Onsdage i nov-dec. I alt 6 mødegange: 6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12, 11/12. Hvis en mødegang aflyses af underviseren, fx pga. sygdom, vil der blive givet en erstatningsgang 18/12.

Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk.

Prisen dækker en voksen og et barn.

Medbring lås til barnevogn.

Tilmelding

Holdet er for forældre (eller bedstemor/far) med babyer mellem 2 til 12 måneder. Alle kan være med også selvom du ikke har trænet dans før. Aldersangivelsen er blot vejledende. Såvel lidt ældre som yngre babyer er velkomne.

Tilmelding er på: Billetto.dk - Nedenunder er der de ditekte link til dette hold, forløb sept-okt og forløb nov-dec.

Bindende tilmelding

Tilmelding kan ikke annulleres.

Ved køb af billet tillægges et gebyr.

Tilmelding åbner august 2019.

Kontakt

Har du spørgsmål til undervisningens indhold (og hvis tilmeldingen driller) er du velkommen til at kontakte underviser Caterini Dinopoulou: c.dinopoulou@yahoo.com

Caterini er danselærer, Pilatesinstruktør, koreograf, performer og ny mediekunstner. Hun har fremvist sine produktioner og foredrag på over 30 forskellige internationale festivaler og konferencer. Siden 2005 har hun undervist i moderne dans og Pilates for alle aldre på skoler og private institutioner i Danmark, England og Grækenland. Hun har 2 børn og har været specialiseret i præ- og postnatal træning siden 2011. Indtil for nylig har hun også instrueret KINETICS Dance & Visual Art Center (Kreta). Hun studerede Dans og Visuel Kunst på Brighton Universitetet. Hun blev tildelt et stipendium fra Onassis Foundation, og har gennemført en MA I Performance og Koreografi på Chichester Universitet. Hun er også certificeret BASI Pilatesinstruktør.  

 

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.