Babytummel

Sansemotorisk stimulation for de 5-12 måneder gamle, hvor vi gennem legen styrker barnets motoriske udvikling.

Det sker på holdet

Vi skal slå kolbøtter, svinge, gynge, rulle, lege på kæmpebolde, danse, synge sange, spille på instrumenter. Mor eller far (bedstemor/far) er med i legen hele vejen og får masser af inspiration til leg hjemme.

Du kan ankomme i god tid og gøre klar i ro og mag. Det er såmænd også ok at komme for sent. Bagefter er du velkommen til at blive lidt og "fodre af".

Fleksibel tilmelding

Flex-tid er dejligt med de små! Du tilmelder dig ét hold, men vælger frit fra uge til uge, hvilket hold på dagen, der passer bedst. Du kan flexe frit mellem holdene på samme ugedag, men kan ikke komme en anden ugedag. De dage, hvor der er flere aldersgrupper, kan du kun flexe til et andet hold med babyer på samme alder.

Tilmelding

Du kan vælge tirsdags- eller fredagshold.

Der er nu åbent for tilmelding til november-december forløb, som starter henoldsvis tirsdag d. 07.11. og fredag d. 03.11. 

Tilmelding er pr. barn og sker på kk.halbooking.dk under "holdoversigt" (husk at oprette dig som bruger først).

Praktisk

Der er holdstart i januar, marts, maj, september og november. Hvert hold kører i 6-8 uger. Tilmelding åbner typisk 1-1½ måned før. Ønsker du fx. at starte på et maj-hold, kan du cirka fra 1. april tilmelde dig på halbooking. Find punktet ”Næste” og klik frem til den rigtige dato. Omkring sommerferien åbnes der nogle gange for tilmelding til septemberholdene allerede i juni.

Kontakt

Kontakt gerne instruktøren ved spørgsmål om undervisningens indhold.

Fysioterapeut Marianne Mogensen: info@denfriefys.dk

Psykomotorisk terapeut Mette Christiansen: mettehelen560@hotmail.com

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.