Baner og lokaler i Prismen

Se mulighederne og hvordan du lejer baner - Straksbooking - og lokaler - Lokalebooking -

Straksbooking

I Prismen har du mulighed for at booke en bane og spille diverse sportsgrene: fodbold, håndbold, basketball, volleyball og badminton. Alle boldspil foregår i vores Arena.

En bane i Arenaen booker du som straksbooking, hvor du booker og betaler online med det samme med Dankort eller med klippekort. Det hele sker online på kk.halbooking.dk

Bemærk! Lejer du Arenaen til boldspil som lokalebooking, hvor der sendes en forespørgsel, vil din reservation blive slettet! 

Arenaen lejes som lokalebooking kun i tilfældet af, at du skal bruge den til andre aktiviteter end boldspil. 

Du kan også booke bordtennisborde og Sim-cykler, som befinder sig på Første sal.

Øvecontaineren booker du også som straksbooking.

Husk at oprette dig først som bruger på kk.halbooking.dk. Klik på "Information" og derefter på "Sådan booker du en bane" for at læse en vejledning om straksbooking.

Samme vejledning kan du også læse nederst på denne side.

Lokalebooking

I Prismen har vi 3 lokaler, som er egnet til fysisk udfoldelse, møder og undervisning.

Kultursalen, Dansesalen og Pavillonen booker du som lokalebooking, hvor du sender en forespørgsel på en reservation til Prismen. Det er først når vi behandler sagen og godkender den, at du får en ordrebekræftelse på din booking via mail.

Kultursalen – velegnet til gymnastik, dans, konferencer, møder, børnefødselsdage. Læs mere her

Dansesalen – velegnet til danse- og bevægelsesaktiviteter samt div. kampsport. Læs mere her

Pavillonen – velegnet til møder og undervisning. Læs mere her

Bemærk venligst, at Prismen er primært et sport- og aktivitetshus og det er indrettet derefter. Vi har derfor ikke lokaler egnet til voksne-fester/sammenkomster. Vi henviser til andre kulturhuse med flere og bedre muligheder. 
Barnedåb betrægtes som voksne-fest og derfor ikke tilladt.

Hvordan booker jeg et lokale?

For at forespørge på et lokale, skal du først oprettes som bruger i kk.halbooking.dk. Det gør du ved at klikke på LOGIN i topmenuen og derefter vælge OPRET KONTO HER.j

Husk, at det er meget vigtigt at dine data og e-mail adresse er korrekte, da det er dem, der bruges til kvitteringer, aflysninger og generel information. Husk derfor at opdatere løbende dine data, hvis du ændrer adresse, tlf.nr, osv. hvis du ikke vil gå glip af vigtige meddelelser, aflysninger, m.m.

Generel information om din booking

Booking. Online booking skal ske mindst 10 dage før brug.                  
Når du er logget på Halbooking, find de ønskede dato og lokale i Lokaleoversigt og følg blot instruktionerne på skærmen.                                                                           Skriv venligst altid en kort beskrivelse af hvad dit arrangement går ud på. 

Din forespørgsel og ordrebekræftelse. BEMÆRK, Når du booker et lokale, sender du bare en forespørgsel til Prismen, og der kan være flere, der har booket samme tidsrum som dig. Du vil dog kun kunne se din reservation, når du er logget ind. Det er først, når vi behandler sagen og godkender den, at du får en ordrebekræftelse på din booking via mail. Vi godkender selvfølgelig den sag, der er blevet oprettet først.

Fakturering. Efterfølgende sender vi en faktura, som du kan betale online med Dankort på kk.halbooking.dk. Vælger du at betale via PBS, vil du modtage et girokort i papirform. 

Betaling. For at betale online skal du logge ind på din konto og klikke på "KONTOUDTOG FAKTURAER" i menuen på venstre side. Nu kan du betale med dit Dankort. Du kan ikke betale i Prismen.

Afbestilling. Senest 8 dage inden lejen finder sted kan lokalet afbestilles uden beregning. Afbestilles lokalet 0-7 dage inden lejen finder sted, hæfter lejer for hele lejeprisen.

Vi gør opmærksom på, at Prismen forbeholder sig retten til at aflyse en booking i forbindelse med større arrangementer og/eller flytte din booking til et andet lokale. Du får selvfølgelig en mail i god tid.

Du er altid velkommen til at kontakte Prismen på tlf. 82325540  tir-tor kl. 12-14 eller via mail til prismen@kff.kk.dk, hvis du har spørgsmål vedr. lokaleleje. 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.