Body SDS Grundtræning, forløb marts - maj

  • ""
En god træning der giver styrke og smidighed i hele kroppen, med mulighed for ‘drop in’-træning!

Få styrke og smidighed i hele kroppen – både dine led og muskelgrupper. Træningen fokuserer på styrke og koordination af muskler og led i dine grundlæggende bevægemønstre, og øger derfor præstationen inden for de sportsgrene, du allerede dyrker. Hver enkelt deltager arbejder ud fra sit eget start-niveau, så alle kan være med uanset konditionsniveau og skavanker.

Det sker på holdet

I første del af træningen pulserer vi kroppen, styrker vi vores muskler, løsner stive led og sætter liv i kredsløbet.
I anden del arbejder vi med energi- og afspændingsøvelser.
Det er intenst og anderledes, og det virker!

Hvornår

Torsdage kl. 19.00 - 20.30

Start: d. 12. marts 2020 - Slut: d. 28. maj 2020. 

Torsdag d. 12/3, 19/3, 26/3, 16/4, 23/4, 30/4, 14/5, 28/5

Tilmelding og betaling

Du tilmelder dig holdet ved at betale for hele forløbet på Billetto.dk.

Som noget nyt introducerer vi muligheden for drop in -træning. Drop in betyder, at du kan komme til træning, når det passer dig. Du betaler 120kr på vores MobilePay, og viser betaling til instruktøren, når du ankommer. 

800kr for alle 8 mødegange. Betaling på Billetto.dk. Nederst på siden er der direkte link til dette hold. 
Man må gerne støde til i løbet af sæsonen, hvis der er ledige pladser - prisen nedsættes løbende, dog sidste gang betales som drop in på MobilePay, 120kr.

Drop in: 120kr pr. gang. 

Beløbet kan ikke refunderes.

Om instruktøren

Ditte Smed Holmgaard er i gang med en uddannelse til Body SDS Terapeut og træningsinstruktør i Body SDS træningssystemet, og har 3 års erfaring i undervisning af hold.

Læs mere om Ditte på BodyConnect.dk

Om Body SDS

Body SDS er forkortelsen for behandlingssystemet Body Self Development´s System. Body SDS blev grundlagt i København i slutningen af 1940’erne af Erland Hartung (f. 1913), som havde en unik tilgang til kroppen. Erlands søn, Ole Kåre Føli, og hans barnebarn, Bengt Valentino Andersen, har siden videreudviklet systemet til det, der i dag kaldes Body SDS.

SDS træningssystem er en god blanding af konditionsøvelser, styrketræning og afspænding af kroppen. Der er tale om en unik og dybdegående træningssystem, der hjælper kroppen til at frigøre fysiske og psykiske ressourcer, som ligger blokeret i kroppen. Det arbejder hele kroppen igennem med det formål at styrke og smidiggøre alle led og muskler.

Ved at træne med SDS kan du opleve bl.a.:

alle led og muskler styrkes og løsnes

kroppen og kredsløbet pulseres

skævheder og ubalancer i kropsholdningen korrigeres

vejrtrækningen optimeres

forbedret koordinationsevne

øget kropsbevidsthed og mere ro i kroppen

øget energiniveau og livsglæde

du får indarbejdet korrekte bevægemønstre, og det kommer til at forbedre såvel dine arbejdsstillinger som dine bevægemønstre i din dagligdag og sport, uden at du tænker over det i situationen. Du bevæger dig bare langt mere effektivt.