Efterfødsel & Babyleg

Mor træner kredsløb og muskler, mens de små får stimuleret sanser og motorik.

Det sker på holdet

Vild med din nyfødte! Et efterfødselshold, hvor mor træner kredsløb og muskler, særligt bækkenbunden, mens de små får stimuleret sanser og motorik. Ældre babyer på fx 6 mdr. er velkomne, hvis mor fortsat trænger til et hold med stor fokus på bækkenbunden.

Hver gang gennemgår vi et varieret og skiftende program med opvarmning, kredsløbs- og styrketræning samt udstrækning. Øvelserne er inspireret af bl.a. mavedans, afrikansk dans, gammeldaws gymnastik samt Pilates, og særligt målrettet den sårbare kvindekrop efter fødslen. Hver øvelse kan udføres i flere sværhedsgrader: blidt eller mere krævende.

Instruktøren viser, hvordan babyerne kan lege med i mange af øvelserne. Der sættes særligt fokus på lege, som stimulerer til maveleje samt sanser for ligevægt, balance, berøring og syn. En rigtig god forsmag på de lege, baby senere kan muntre sig med til Babytummel.

Tilmelding

Mor og barn fra 0-5 mdr.

Der er nu åbent for tilmelding til november-december forløb, som starter tirsdag d. 7.11.

Tilmelding er pr. voksen og sker på: http://kk.halbooking.dk under "holdoversigt" (husk at oprette dig som bruger først).

Fleskibelt hold

Flex-tid er dejligt med de små! Du tilmelder dig hold I eller II, men vælger frit uge til uge, hvilket hold, der passer bedst. Du kan ankomme i god tid og gøre klar i ro og mag. Det er såmænd også ok at komme for sent. Bagefter er du velkommen til at blive lidt og amme / give flaske.

Kontakt

Kontakt gerne instruktøren ved spørgsmål om undervisningens indhold. Fysioterapeut Marianne Mogensen: info@denfriefys.dk. Udover baby- og børnehold underviser Marianne også i ergonomi, forflytningsteknik, (tvilling)fødselsforberedelse, orientalsk dans og rytmer. Se www.denfriefys.dk. Marianne er forfatter til bogen Efter fødsel – Træning & babyleg samt medforfatter til lærebogen Ergonomi – Forflytning og arbejdsteknik

Praktisk

Der er holdstart i januar, marts, maj, september og november. Hvert hold kører i 6-8 uger. Tilmelding åbner typisk én måned før. Ønsker du fx. at starte på et maj-hold, kan du ca. fra 1. april tilmelde dig på halbooking. Find punktet ”Næste” og klik frem til den rigtige dato. Omkring sommerferien åbnes der nogle gange for tilmelding til septemberholdene allerede i juli.

 

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.