Fødselsforberedelse

Alt, du behøver at vide om fødslen

Det sker på holdet

Uanset hvordan du har det med fødslen, er en ting sikker: jo bedre forberedt du er, jo bedre fødsel og fødselsoplevelse får du. Fødselsforberedelse kan handle både om at bearbejde frygt for den, at informere sig om hvilke tilbud der er omkring fødslen, og lære kroppen nogle mestringsstrategier.

Emnerne i dette kursus vil bl.a. være:

- fødslens fysiologi

-opstart,

-at tage til hospitalet

-smertelindring

-partnerens rolle

-sikkerhed

-hvile- og fødestillinger

Det er vigtigt, ikke kun at VIDE noget om fødslen, men også ØVE sig til den, og du vil under dette kursus få mulighed for begge dele,da undervisningen vil være både i forelæsningsform og øvelser.

Tilmelding

For gravide. Din partner er velkommen til at deltage de mødegange, det er muligt.

Tilmelding er pr. gravid og sker på: https://kk.halbooking.dk under "holdoversigt" (husk at oprette dig som bruger først).

Kontakt

Kontakt gerne instruktøren ved spørgsmål om undervisningens indhold.

Jordemoder og massageterapeut Liv Friberg: info@minbabybule.dk

Liv har mange års erfaring med familiedannelse og fertilitet. Hun holder kurser i fødselsforberedelse og praktisk fødselsforberedelse, og workshops om mange emner, såsom amning og alenemoderskab. Desuden er hun privatpraktiserende jordemoder med egen jordemoder praksis. Liv taler dansk, svensk, engelsk, tysk og fransk, hvorfor kurserne også holdes på flere sprog.

Praktisk

Der er holdstarter ca. 1 gang pr. måned.

Kurset er intensivt med 2 mødegange pr. uge i et forløb på få uger.

Mandage og onsdage i dagtimerne.

Dette er en af tre fødselsforberedelsesmoduler, og alle kan tages selvstændigt, men supplerer hinanden. Husk at se på de andre to: Praktisk Fødselsforberedelse på dansk samt Amningsworkshop!