Fejlmeddelelse

  • Filen kunne ikke oprettes.
  • Filen kunne ikke oprettes.

Kultursalen

Kultursalen egner sig både til fysisk udfoldelse, til mødelokale og til børnefødselsdage.

Kultursalen er et lokale med trægulve egnet til gymnastik, dans, konferencer, møder, børnefødselsdage. Handicapvenlig.

Det er ikke tilladt at holde voksne fester/sammenkomster.

Lokale kan rumme op til 80 personer.

Udstyr i lokalet:

Fastmonteret PA-anlæg 
Storskærmsprojektor og skærm
27 borde og 120 stole

Det er muligt at låne mikrofoner, talerstol, flip-over og klaver.

Der er ikke nogen køkken facilitet i lokalet.

Pris

Private betaler 120 kr. pr. time. 

Erhverv: 240 kr. pr. time.

Booking

Booking skal ske 10 dage før brug på BookByen.

Første gang du logger på BookByen, skal du oprette dig som bruger ved at klikke på "Ny Bruger" og udfylde felterne.

Var du oprettet som bruger i Halbooking.dk, skal du klikke på Log ind øverst i højre hjørne. Her klikker du på Glemt brugernavn eller adgangskode? I den boks, der kommer frem, indtaster du din e-mailadresse og klikker på Anmod om nyt brugernavn eller adgangskodeDu får herefter tilsendt en e-mail med dit brugernavn og et link, som vil sende dig til en side, hvor du kan indtaste en ny adgangskode. Når du har skiftet din adgangskode, bedes du udfylde din profil på Min side.   

Bookingbevis

Når du har gennemført en booking, modtager du dit bookingbevis på mail. På ”Min side” kan du se dine bookinger.  

Har du ikke modtaget et bookingbevis, selvom pengene for bookingen er blevet trukket, er bookingen ikke gennemført. Her skal du kontakte Prismen via mail, og vi vil hjælpe med at tilbageføre pengene til dig.

Aflysning

Ønsker du at annullere en booking, skal det ske senest 7 dage inden den bookede tid. Pengene vil automatisk blive overført til din konto. Overskrider du fristen, mister du hele beløbet.

Forplejninger

Det er tilladt at tage egne forplejninger i forbindelse med børnefødselsdage. Forplejning til møder, undervisning eller andet arrangement bedes arrangeres med Caféen Øens Spisested. Kontakt via mail: mail@oeensspisested.dk

Oprydning

Gebyr for manglende rengøring/oprydning er 700kr plus 350kr for hver efterfølgende time.

***************************************************************************

Foreninger, hvis formål eller adfærd modarbejder eller underminerer demokrati eller grundlæggende friheds- og menneskerettigheder, kan ikke leje kommunale lokaler. Kommunen fører tilsyn og kan af lejer kræve de oplysninger, der er nødvendige for udøvelsen af tilsynet.

*******************************************************************************

Om Børnefødselsdage i Kultursalen

Du booker til en børnefødselsdag i Bookbyen.dk ved at vælge Selskab og derefter Børnefødselsdag  i drop-down menu "Vælg aktivitet" .

Borde og stole. I selve lokalet findes der allerede borde og stole, som I selv stiller op og lægger tilbage på plads.

Forplejning.  I er velkomne til at medbringe jeres mad og drikkevarer. Bemærk venligst, at der ikke er nogen køkkenfacilitet eller køkkenudstyr i lokalet.

Leg og udfoldelse muligheder. I Kultursalen er der begrænset udfoldelse muligheder, det er for eks. forbudt at spille med bold. Det optimale er, at man lejer Arena eller ½ Arena, hvor børnene kan løbe og lege frit, samtidig med Kultursalen. I Arenaen kan man også bruge Airtrack (hoppepude) hvilket heller ikke er muligt i Kultursalen. 

Bemærk venligst, at man gerne må låne nogle legeredskaber/skum-elementer til f.eks. lave en forhindringsbane fra depotrummet (ikke bolde) kun når der ikke er Åben Hal i Arenaen. I dette tilfælde anvendes alle redskaber til Åben Hal.

Holder man fødselsdag samtidigt med Åben Hal, kan man være med, mod betaling af almindelig billet. Det koster 40kr pr. voksen ifølge op til 3 børn. Har I flere børn med så betaler I bare 40kr for 3 børn.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.