Mor/Baby i form efter fødsel

På dette hold er mor i fokus og træner kredsløb og muskler

Det sker på holdet

Vi har god tid til i tilpasset tempo at arbejde med øvelser, der er tilpasset, så bækkenbunden kan følge med. Det vil sige skånsom styrketræning, balance og korsettræning på de store exercise bolde, og hver gang træning af bækkenbunden, samt fokus på åndedræt og holdning. Undervisningen tilrettelægges, så der er variation fra gang til gang.

Bemærk venligst at træning pr. gang er 2 timer.

Tilmelding

Mor og barn fra 0-6 mdr.

Der er nu åbent for tilmelding til november-december forløb, som starter mandag d. 06.11.

Tilmelding er pr. voksen og sker på: http://kk.halbooking.dk under "holdoversigt" (husk at oprette dig som bruger først).

Kontakt

Kontakt gerne instruktøren ved spørgsmål om undervisningens indhold. Psykomotorisk terapeut Molly Carlsen: mollycarlsen@gmail.com. Molly har haft mange Mor Barn hold i Prismen. Hun har god indføling på babyerne, og kan give gode råd om mors krop efter fødsel.

Praktisk

Der er holdstart i januar, marts, maj, september og november. Hvert hold kører i 6-8 uger. Tilmelding åbner typisk 1-1½ måned før. Ønsker du fx. at starte på et maj-hold, kan du ca. fra 1. april tilmelde dig på halbooking. Find punktet ”Næste” og klik frem til den rigtige dato. Omkring sommerferien åbnes der nogle gange for tilmelding til septemberholdene allerede i juli.

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.