Fejlmeddelelse

  • Filen kunne ikke oprettes.
  • Filen kunne ikke oprettes.

Pavillonen

Et hyggeligt lille mødelokale

Pavillonen er et lille fritstående hus, som ligger midt på Prags Boulevard 50A. 

Det er et meget hyggeligt lokale egnet til møder, foredrag og undervisning med eget køkken og toilet, og som rummer 20 siddende personer.

Det er IKKE muligt at leje Pavillonen til voksne fester og sammenkomster.

Pris 

Private: 150 kr. i timen 

Erhverv: dobbel pris

Man betaler for al den tid man opholder sig i Pavillonen, og derfor skal det bookede tidsrum inkludere den tid man bruger til både forberedelser og oprydning/rengøring.

Booking

Booking skal ske 10 dage før brug på BookByen

Første gang du logger på BookByen, skal du oprette dig som bruger ved at klikke på "Ny Bruger" og udfylde felterne.

Var du oprettet som bruger i Halbooking, skal du klikke på Log ind øverst i højre hjørne. Her klikker du på Glemt brugernavn eller adgangskode? I den boks, der kommer frem, indtaster du din e-mailadresse og klikker på Anmod om nyt brugernavn eller adgangskodeDu får herefter tilsendt en e-mail med dit brugernavn og et link, som vil sende dig til en side, hvor du kan indtaste en ny adgangskode. Når du har skiftet din adgangskode, bedes du udfylde din profil på Min side.   

For at komme ind i Pavillonen skal du bruge en kode. Den får du tilsendt ved at skrive en mail til Prismen på: prismen@kff.kk.dk samtidig med, at du booker Pavillonen. Du bedes skrive en kort beskrevelse af dit arrangement. Derefter vil vi sende en kode via mail.

Bookingbevis

Når du har gennemført en booking, modtager du dit bookingbevis på mail. På ”Min side” kan du se dine bookinger.  

Har du ikke modtaget et bookingbevis, selvom pengene for bookingen er blevet trukket, er bookingen ikke gennemført. Her skal du kontakte Prismen via mail, og vi vil hjælpe med at tilbageføre pengene til dig. 

Afbestilling

Ønsker du at annullere en booking, skal det ske senest 7 dage inden den bookede tid. Pengene vil automatisk blive overført til din konto.  

Ordensregler og lejebetingelser ved leje af Pavillonen

Når du lejer Pavillonen, accepterer du samtidigt følgende betingelser:

Pavillonen på Prags Boulevard skal være et rart sted at benytte og et gode for kvarterets beboere. Vi har i samarbejde med Pavillonens naboer lavet disse ordensregler, som i alles interesse skal overholdes.

1. Støjende adfærd udendørs efter kl. 21.00 på hverdage og kl. 23.00 lørdag og søndag er forbudt, og der skal i det hele taget vises hensyn til Pavillonens naboer. Støj må i det hele taget ikke være til gene for naboerne. Der henvises til politivedtægtens regler herom.

2. Pavillonen er røgfrit område.

3. Vi formår at holde leje priserne ned, fordi det er selve Lejeren, der har ansvar for oprydning og rengøring efter brug.

Dette indebærer, at:

Alt udstyr, service og inventar skal sættes på plads ved lejemålets ophør.
Borde og stole sættes i standardopstilling som vist på det billede, som hænger i lokalet.
Ved lejemålets ophør fjerner lejer evt. medbragte mad- og drikkevarer samt emballage og anbringer det i den aflaste affaldcontainer ved Prismen.
Lejer skal fjerne alle medbragte ting ved lejemålets ophør.
Rengøring består i aftørring af borde og køkkenbord samt komfur, ovn, køleskab og skabslåger.
Gulve støvsuges og vaskes og såfremt terrassen og udeareal trænger til rengøring efter benyttelsen, foretager lejeren oprydning og rengøring heraf.
Toilettet afleveres i rengjort stand.

Vi gør lejeren opmærksom på, at hvis de ovenstående punkter ikke overholdes, er vi nødsaget til at opkræve ekstra regning. Mangelfuld oprydning/rengøring koster 1000kr plus 350kr for hver efterfølgende time.

4. Gæsteparkering ved Pavillonen på Prags Boulevard skal naturligvis følge de gældende parkeringsregler i området.

5. Er der sket skade eller ødelæggelse af inventar og udstyr, meldes dette til Prismen hurtigt efter lejemålets ophør. Ved ødelæggelse sker erstatning heraf efter almindelige erstatningsregler.

6. Pavillonens udeareal skal efterlades i pæn stand og evt. tomme flasker, cigaretskod, m.m. fjernes.

7. Foreninger, hvis formål eller adfærd modarbejder eller underminerer demokrati eller grundlæggende friheds- og menneskerettigheder, kan ikke leje kommunale lokaler. Kommunen fører tilsyn og kan af lejer kræve de oplysninger, der er nødvendige for udøvelsen af tilsynet.

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.