Pilates efter Fødsel

Vidunderlig Pilates træning for mødre og deres babyer på mindst 6 uger

Det sker på holdet

Pilates er en komplet metode til at træne og konditionere kroppen, som hjælper mødrene tilbage i top fitness og form - og til at kunne bære babyen rundt uden at få skader.

Pilates hjælper kroppen til at få bedre balance og kropsstilling fordi den sætter stor fokus på kernemusklerne i kroppen (såsom abs, extensors og bækkenbund).

Vi sætter fokus på at forøge kropsbevidsthed samt opbygning af både styrke og fleksibilitet i musklerne.

Kurset følger den internationalt anerkendte BASI Pilates metode.

Ved adskillige former for rygsmerter kan der ses en positiv effekt af den omhyggelige core-træning vi arbejder med. Spørg evt. din læge til råds først, hvis du er i aktiv behandling.

Praktisk

Hold: Onsdag kl. 9.45 – 10.45

Forløb nov-dec. I alt 6 mødegange: 6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12, 11/12. Hvis en mødegang aflyses af underviseren, fx pga. sygdom, vil der blive givet en erstatningsgang 18/12.

Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk.

Prisen dækker en voksen og et barn.

Medbring lås til barnevogn.

Tilmelding

For kvinder, der har født for mindst 6 uger siden. Det gælder også efter kejsersnit, hvis arret er helet uden komplikationer.
Du kan sagtens være med også selvom du ikke har trænet før.

Børnene kan selvfølgelig være med.

Tilmelding er pr. mor og baby på: Billetto.dk - Nedenunder er der de ditekte link til dette hold: Forløb September-Oktober og Forløb November-December.

Bindende tilmelding

Tilmelding kan ikke annulleres.

Ved køb af billet tillægges et gebyr.

Kontakt

Har du spørgsmål til undervisningens indhold (og hvis tilmeldingen driller) er du velkommen til at kontakte underviser Caterini Dinopoulou: c.dinopoulou@yahoo.com

Caterini er danselærer, Pilatesinstruktør, koreograf, performer og ny mediekunstner. Hun har fremvist sine produktioner og foredrag på over 30 forskellige internationale festivaler og konferencer. Siden 2005 har hun undervist i moderne dans og Pilates for alle aldre på skoler og private institutioner i Danmark, England og Grækenland. Hun har 2 børn og har været specialiseret i præ- og postnatal træning siden 2011. Indtil for nylig har hun også instrueret KINETICS Dance & Visual Art Center (Kreta). Hun studerede Dans og Visuel Kunst på Brighton Universitetet. Hun blev tildelt et stipendium fra Onassis Foundation, og har gennemført en MA I Performance og Koreografi på Chichester Universitet. Hun er også certificeret BASI Pilatesinstruktør.  

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.