Pilates mat for alle

  • Billede: Jelena Dekic
Dynamisk Pilates træning med et flow! For alle, min. 18 år

Det sker på holdet

Pilates er en fantastisk måde at motionere, konditionere og rehabilitere kroppen. Træningen kan virke præventiv i forhold til skader, bringe kroppen i bedre balance og forbedre kropsholdningen.

Vi sætter fokus på at forøge kropsbevidsthed samt på opbygning af både styrke og fleksibilitet i musklerne.

Man kan sikre en komplet træning for hele kroppen med et unik præcision og en dynamisk rytme ved at følge BASI Pilates oplæringsmetoder.

Ved adskillige former for rygsmerter kan der ses en positiv effekt af den omhyggelige core-træning vi arbejder med. Spørg evt. din læge til råds først, hvis du er i aktiv behandling.

Praktisk

Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk. 

Hold: Onsdag kl. 8.30 – 9.30

Forløb nov-dec. I alt 6 mødegange: 6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12, 11/12. Hvis en mødegang aflyses af underviseren, fx pga. sygdom, vil der blive givet en erstatningsgang 18/12.

Tilmelding

Tilmelding er på: Billetto.dk - Nedenunder er der de ditekte link til dette hold: Forløb september-oktober og Forløb november-december.

Alle kan være med, også selvom du ikke har trænet Pilates før. Du er velkommen, også hvis du har forskellige skavanker. Instruktøren kan tilbyde forskellige variationer af øvelserne. Vær dog opmærksom på, at mange øvelser foregår på gulv, på en måtte.

Teenagers (13-17 år) må gerne tilmelde sig, hvis en (bedste)forælder også deltager på holdet.

Bindende tilmelding

Tilmelding kan ikke annulleres.

Ved køb af billet tillægges et gebyr.

Kontakt

Har du spørgsmål til undervisningens indhold (og hvis tilmeldingen driller) er du velkommen til at kontakte underviser Caterini Dinopoulou: c.dinopoulou@yahoo.com

Caterini er danselærer, Pilatesinstruktør, koreograf, performer og ny mediekunstner. Hun har fremvist sine produktioner og foredrag på over 30 forskellige internationale festivaler og konferencer. Siden 2005 har hun undervist i moderne dans og Pilates for alle aldre på skoler og private institutioner i Danmark, England og Grækenland. Hun har 2 børn og har været specialiseret i præ- og postnatal træning siden 2011. Indtil for nylig har hun også instrueret KINETICS Dance & Visual Art Center (Kreta). Hun studerede Dans og Visuel Kunst på Brighton Universitetet. Hun blev tildelt et stipendium fra Onassis Foundation, og har gennemført en MA I Performance og Koreografi på Chichester Universitet. Hun er også certificeret BASI Pilatesinstruktør.  

 

 

Kontakt

For mere information vedrørende denne side.