Workshop: Fødselsforberedelse - 16/9 og 20/9

  • ""
  • ""
Øv dig og forbered kroppen til fødslen

Det sker på holdet

Uanset hvordan du har det med fødslen, er en ting sikker: jo bedre forberedt du er, jo bedre fødsel og fødselsoplevelse får du. Fødselsforberedelse kan handle både om at bearbejde frygt for den, at informere sig om hvilke tilbud der er omkring fødslen, og lære kroppen nogle mestringsstrategier. 

Emnerne i dette kursus vil bl.a. være:

- fødslens faser, at tage til hospitalet, smertelindring, partners rolle og sikkerhed.

Det er vigtigt, ikke kun at VIDE noget om fødslen, men også ØVE sig til den, og du vil under dette kursus få mulighed for begge dele, da undervisningen vil være ligeligt fordelt mellem teori og øvelser.

Du lærer at bruge din krop effektivt i vearbejdet, din partner lærer at støtte dig på en håndgribelig, konkret måde. Vi øver hvilestillinger, vejretrækning, rebozo, afslapningsteknikker/hypnobirthing og massageteknikker. Vi taler også om amningens ABC.

Hvornår

Workshoppen er på 9 timer opdelt på mandag 16/9, kl. 8-13 og fredag 20/9, kl. 11-15.

Tilmelding

Tilmelding og betaling på Billetto.dk

Tilmelding er pr. gravid. Din partner er velkommen til at deltage uden ekstra beregning.

Obs: der tilføjes et Billettogebyr ved køb af billet.

Kontakt

Kontakt gerne instruktøren ved spørgsmål om undervisningens indhold.

Jordemoder og massageterapeut Liv Friberg: info@minbabybule.dk

Liv har mange års erfaring med familiedannelse og fertilitet. Hun holder kurser i fødselsforberedelse og praktisk fødselsforberedelse, og workshops om mange emner, såsom amning og alenemoderskab. Desuden er hun privatpraktiserende jordemoder med egen jordemoder praksis. Liv taler dansk, svensk, engelsk, tysk og fransk, hvorfor kurserne også holdes på flere sprog.

Praktisk

Denne workshop er på dansk, instruktøren oversætter gerne til engelsk ved behov. Workshoppen bliver som et to-delt forløb, hvor første gang har hvovedsagelig vægt på teori og lette øvelser, og anden gang er praktiske øvelser og teknikker.