Auteur Dinners: "Danmarks Sønner"

23 okt

Dato

23.10.2019, 18:00 til 21:00
200kr
Filmvisning af "Danmarks Sønner" med efterfølgende middag og debat med instruktør Ulaa Salim.

Auteur Dinners, Prismen og Øens Spisested inviterer til filmvisning af "Danmarks Sønner" med efterfølgende middag og debat med instruktør Ulaa Salim.

Om filmen

Dokumentar 2019
Varighed: 118 min
Instruktør: Ulaa Salim.

Det nærmer sig årsdagen for et stort bombeangreb i København, og de yderste fløje er blevet dominerende. Radikaliseringen rundt omkring i landet er taget til. Det næste folketingsvalg står for døren, og den stærkt nationalistiske politiker Martin Nordahl fra det nystiftede parti National Bevægelsen spås en historisk jordskredssejr, der kan sikre ham statsministerposten. Den 19-årige Zakaria bevæger sig langsomt, men sikkert ud på et radikalt og farligt spor, der kan koste ham og hans familie alt. På sin vej møder han Ali, der kæmper sine egne kampe og bærer på en livsfarlig hemmelighed. Mens der tælles ned til det vigtigste valg i Danmark i nyere tid, tvinges Zakaria og Ali frem mod en afgørende beslutning, der vil få konsekvenser for alle.

Om instruktøren

Instruktør og manuskriptforfatter. Født 1987 i København. Uddannet fra Den Danske Filmskoles instruktørlinje i 2017 med afgangsfilmen 'Fædreland', der blandt andet var nomineret til en Robert. 'Danmarks sønner' (2019) er Salims spillefilmdebut som både instruktør og manuskriptforfatter.
Salim har sammen med producer Daniel Mühlendorph stiftet produktionsselskabet Hyæne Film, som står bag Salims debutfilm 'Danmarks sønner'.

Pris

200 kr. inkl. film, debat og lækker middag på restaurant Øens Spisested.