Designmarkedet i Prismen

18 mar

Dato

18.03.2018, 11:00 til 17:00
Fri entré
Nye kunstner fra Amager og omegn udstiller deres unikke værker

Designmarkedet i forårsudgave

Glæd jer til vores Forårsdesignmarked i Prismen, hvor over 30 nye designspirer og kunstnere fra Amager og omegn sælger alt fra illustrationer, smykker, keramik, tekstildesign, brugskunst, grafik, design, kunsthåndværk, collage- samt fotokunst.

Overalt i København springer nye kunstnere og designtalenter op og Designmarkedet i Prismen ønsker derfor at skabe en platform for disse unge iværksættere, der gerne vil vise deres talenter til det Københavnske publikum.

I modsætning til mange af de andre designmarkeder i København, vil der på Designmarkedet i Prismen være ekstra fokus på det unikke produkt, og flere af deltagerne har skabt en speciel serie af deres produkt til netop Designmarkedet i Prismen.

Øens Spisested vil byde på lækker mad og drikke.

Fri entré

For udstillere:

Der er åben for ansøgninger til forårsmarkedet fra mandag d. 8/1 2018 - sidste frist 1/2 2018. 
Du ansøger ved at sende en besked med lidt tekst og billeder om dine produkter på Designmarked Facebook side og ved at melde dig ind i gruppen https://www.facebook.com/groups/127212164743677/members/ 

Praktiske oplysninger mht. betaling, opstilling osv. udmeldes i den interne gruppe. En stand koster 250 kr. og inkluderer bord og stol. Vi kan ikke garantere bagvæg, men man er velkommen til at medbringe sin egen. Bordene varierer i str og vi fordeler sammen, hvem der placeres hvor ift. produkt.

Vi glæder os!