Erhvervsmessen Amager Øst

16 maj

Dato

16.05.2018, 15:00 til 20:00
En messe for lokale virksomheder og interesseorganisationer

Vil du have synlighed og skabe nye forbindelser?

Foreningen AmagerØst Erhvervsråd inviterer lokale virksomheder og interesseorganisationer til at deltage i AmagerØst Erhvervsmesse, hvor du har mulighed for at skabe synlighed for din virksomhed og skabe nye forbindelser og salg.

Få en stand på messen

For at kunne være med til messen, skal du være medlem af AmagerØst Erhvervsråd. Medlemskabet koster 1000kr og medlemmer har muligheden for at få en gratis stand på erhvervsmessen.

Standen er på 6 m2, og du kan udsmykke den som du vil, for at det er din virksomhed, som besøgende lægger mærke til.

Der er 150 stande til rådighed, og de fordeles efter først-til-mølle princippet. Pladserne er allerede begyndt at blive booket, så skynd dig at tilmelde dig på AmagerØst Erhvervsråds hjemmeside: amageroest.dk

Program og Fordele

Gennem dagen vil det være muligt at høre inspirerende foredrag og deltage i workshops, som kan gavne din forretning. Markedsføring, Netværk og succes online er på listen over emner, som du kan høre mere om.

Fordele ved at deltage er, at du promovere dig på erhvervsmessen, men som medlem af AmagerØst Erhvervsråd bliver du også promoveret gennem Erhvervsrådets hjemmeside og sociale medier. Du får mulighed for at netværke med andre erhvervsdrivende, skabe nye forbindelser og kunder, og du kommer til at mindes en god dag for din virksomhed.

Entré for gæsterne

Indgangsprisen er 100kr og betales i døren.