Fredagsbar #2: Digtoplæsning med beatpoet Claus Høxbroe

01 feb

Dato

01.02.2019, 16:00 til 21:00
25kr i døren
Digtoplæsning af beatpoet Claus Høxbroe

Kickstart din weekend i Prismen, hvor vi hver anden fredag holder fredagsbar, og inviterer en ny gæst med hver gang. Denne gang har vi inviteret beatpoeten Claus Høxbroe, der vender tilbage til Amager, hvor han over flere omgange har haft skriveværksted. Med sig medbringer han digte lige fra Amager til Cuba, og læser op fra forfatterskabet. 

Om Claus Høxbroe

Lige siden Claus Høxbroe trådte ind på den lyriske scene, har han gjort tingene på sin egen måde. Han er en ener, som stiller sig selv til rådighed for skriften ved altid at være på farten, flytte, når en udgivelse kommer i handlen, blive hjemløs i et år og bo på hoteller for at hente inspiration. Og så er hans ord-koncerter unikke. Her opstår nye digte på stedet i samme takt, som han læser op fra sit forfatterskab.
I over 12 år har Claus Høxbroe levet af sine digte – en sjælden bedrift i Danmark. Gennem hårdt arbejde flyder skriften konstant, og det er et kendetegn for den travle digter, at han altid er aktuel med et nyt spoken word-album eller en ny digtsamling, og at han altid er at finde på scener i Danmark eller i udlandet.
Siden debuten i 2006 har Claus Høxbroe udgivet 13 digtsamlinger og ni spoken word-album. Han har leveret utallige bidrag til aviser, tidsskrifter, magasiner, bøger, antologier foruden teaterstykker og undervisningsforløb, og så har han stået på scenen over 2.500 gange fordelt på otte lande. I 2011 modtag han Dan Turèll Prisen.

Tid og pris

Claus starter kl. 18, og der er ingen tilmelding, så kom i god tid. 
Entré: 25,- i døren.
Bagefter sætter vi musik på anlægget, så du kan skåle videre med din nabo og nyde et måltid. 

Spis i Caféen

Øens Spisested sælger specialøl og andet lækkert i baren og køkkenet serverer en dagens ret & vegetarret fra kl. 17.