Koncert med Delta Blues Band X Southern Food

25 okt

Dato

25.10.2019, 20:00 til 23:00
120/260kr
Kom og oplev blues musik af internationalt format, og spis sydstats-inspireret mad inden koncerten!

Prismen præsenter: Delta Blues Band - Still going Strong.

Vi glæder os til at invitere jer til en aften med Skandinaviens ældste bluesband, Delta Blues Band som startede op i 1968, og er på farten igen!

Om Delta Blues Band

Bandet er Skandinaviens ældste blues band og anses som nogle af de vigtigste grundlæggere af blues-scenen i Danmark helt tilbage i tresserne. De anses som nogle af de vigtigste grundlæggere af blues-scenen i Danmark og har været til stor inspiration for mange bands. De spiller solid og meget kompetent blues, der kommer langt ud i alle krogene af genren.
I spidsen af dette topprofessionelle og godt sammentømrede band står Danmarks Mr. Blues: Troels Jensen på sprød vokal, guitar samt klaver. Med sig har han Jørgen Lang på virtuos mundharpe samt Thomas Puggaard-Müller på guitar, som også var med da bandet startede op i 1968. Til at holde det hele sammen har vi på bas den kendte Knut Henriksen samt den erfarne trommeslager Asmus Jensen.

- Troels Jensen (vokal/klaver/guitar) - Troels var den første til at modtage festivalens pris “Årets Danske Blues Navn” i 2002.

- Thomas Puggaard-Müller (guitar)

- Jørgen Lang (mundharpe)

- Knut Henriksen (vokal, bas)

- Asmus Jensen (trommer)

Spis i Caféen inden koncerten

Øens Spisested serverer dagens ret fra kl. 18 á la southern food:
Buffalo wings m/ blue cheese creme, langtidsstegt oksenakke og dertil spicy tomat salsa, salat med blackeyed peas og relish.

OBS! Fristen for at købe billetten med dagens ret er tirsdag d. 22/10.

Hvornår

Koncerten bliver afholdt inde i Kultursalen og starter kl. 20.00

Spisning fra kl. 18.00. 

Pris

Koncert 120kr

Koncert + Dagens ret 260kr