Fejlmeddelelse

  • Filen kunne ikke oprettes.
  • Filen kunne ikke oprettes.

Loppemarked - Alle stande er udsolgt! Ingen venteliste

01 mar

Dato

01.03.2020, 10:00 til 15:00
150/100kr
Alle stande er udsolgt
Amagerbro store indendørs loppemarked

Kom ind i varmen til Prismens loppemarked og gør et kup! 

Loppemarkedet har ca. 150 stande fordelt på 2 etager. Der er trapper til 1. sal, som er i direkte forbindelse med stueplanen. Vær opmærksom på, at der kun er en arbejds-elevator, derfor er mulighed for at bruge elevator meget begrænset.

Barnevogne er tilladt, hvis de ikke fylder for meget.

Øens Spisested holder åbent og du kan spise en lækker frokostanretning eller nyde en varm caffelatte og et dejligt hjemmelavet stykke kage i café området.

Entré

Entré 10 kr. betales med kontanter, betalingskort og MobilePay i døren.

Børn under 10 år - som ikke er fyldt 10 år endnu, kommer gratis ind ifølge med en voksen. Man skal være mindst 12 år gammel for at kunne komme ind uden en voksen med.

Til stadeholdere

Hvornår kan jeg booke en stand?

Salget af stande til dette loppemarked åbner fredag d. 31/1 kl. 18.00 og lukker fredag d. 28/2 kl. 12.00.

OBS! Der er ikke nogen venteliste til vores loppemarkeder.

Standene størrelse og mål

Standene er ca. 6 m2 og er som hovedregel 2 meter i facaden og 3 meter i dybden, på enkelte stande er det omvendt. Alle stande er inklusiv ét bord der måler 150 cm.

Hvis du ønsker et ekstra bord, kan det lejes for 50 kr. stk., dette gøres via bookingsiden, hvor du lægger et ekstra bord i ”kurven”. Det samme er gældende for tøjstativer, de koster 100 kr. at leje, her er der et begrænset antal.

Som regel er der plads til 2 borde i en stand. Ønskes der flere borde, skal man booke flere stande.

Pris

Der er 2 priser alt efter hvor standen er: 

Stande i stue plan koster 150 kr. stykket. 

Stande nummereret med ”A” er på 1. sal og koster 100 kr stykket. Vi skal gør opmærksom på, at der kun er en arbejdselevator i Prismen.

Regler for loppemarked - Læs det!

Når du køber en stand erklærer du dig samtidig enig i nedenstående:

- Beløbet kan ikke refunderes.

- Ekstra borde kan kun bookes når du booker standen, der kan ikke bookes ekstra borde efterfølgende. I vil modtage en mail med mere info i ugen op til markedet.

- Når du køber en stand forpligter du dig til at holde din stand åben fra kl. 10-15.

- Opstilling skal ske fra kl. 8.00 og være afsluttet SENEST kl.9.55 ellers risikerer du at miste din stand. Nedpakning skal begynde kl. 15.00 og være afsluttet kl. 16.30. 

- Når markedet lukker skal I selv pakke bord sammen og stille det i stueetagen ved nærmeste nødudgang. 

- Der må ikke efterlades usolgte varer og vi opfordrer lejeren til at tage alt skrald med, da vi ikke har kapacitet nok i vores skraldeskure.

- Loppemarkedet i Prismen er et genbrugsmarked, hvor der må sælges antikviteter og ting fra private gemmer. 

- Det er ikke tilladt at sælge madvarer eller erhvervsvarer.

- Du kan tage én medhjælper med ind gratis, pr. stand. Ekstra medhjælpere skal betale indgangspris. Du og din medhjælper bedes melde jeres ankomst til personalet. I vil blive registreret og få afleveret en armbånd hver, som I skal tage på med det samme så vi vil, at I høre til.

I vil modtage en mail med mere info ugen op til markedet.

PR for loppemarked

Vi opretter et opslag på Markedskalender.dk og på vores facebook profil, ud over her på hjemmesiden. I kan være med til at markedsføre loppemarkedet så kommer endnu flere købelystne gæster! For eks. kan I tilmelde jer facebook-eventen på Prismens Facebookside:facebook.com/prismenamagerbro og derved invitere jeres netværk eller I kan dele eventen på jeres ”væg” og skrive et lille opslag om, at I har en stand. I kan også fortælle mund til mund jeres venner og bekendte, at I holder loppemarked i Prismen. 

Spred ordet og følg med på facebook.com/prismenamagerbro!