Oplev Tor Stubbe X 7 retters menu med et strejf af chokolade

12 jan

Dato

12.01.2019, 18:00 til 23:00
Den danske chocolatier og dessertkok Tor Stubbe tilbereder 7 retter, som indeholder et tvist af chokolade

Øens Spisested er stolte af at invitere til en aften med danske chocolatier og dessertkok Tor Stubbe, som vil tilberede en 7 retters chokolade-menu, hvor hver og en ret indeholder et tvist af chokolade. 

Tor Stubbe i World Chocolate Masters

I 2015 deltog han i World Chocolate Masters, hvor han vandt den nordiske sektion af World Chocolate Masters (VM i chokoladekunst). Danmark repræsenterer dermed Norden, når Tor deltager i den næste udgave af World Chocolate Masters, som afholdes i Paris fra onsdag den 31. oktober til fredag den 2. november 2018. Tre intense dage hvor Tor Stubbe er oppe imod 19 andre lande, når titlen som verdens bedste chocolatier er på spil. 

Vi streamer konkurrencen!

Vi live streamer fra konkurrencen hos Øens Spisested fra onsdag den 31. okt. til fredag den 2. nov., så kom forbi og hep på Tor og oplev stemningen til den intense chokoladekonkurrence men du varmer op til vores chokoladearrangement med Tor lørdag den 12. januar 2019, hvor han tilbereder en 7 retters menu til 750,- inkl. drikevarer (et udvalg af vin og øl afstemt menuen). Under middagen fortæller Tor også om oplevelser fra VM og giver et indblik i hans håndværk. 

Pris

750kr