Sol på bagsiden præsenterer Annelise & Milad Genius

14 jun

Dato

14.06.2019, 18:00 til 20:00
Gratis
Kom til en koncert med sprængfyldt energi og lækker mad fra Øens Spisested

SOL PÅ BAGSIDEN #2 præsenterer denne fredag udendørskoncert med Annelise & Milad Genius, mens Øens Spisested serverer mad (menu følger)

Arrangementet er helt gratis - så kom og nyd musikken i solen sammen med os!

Annelise er en af de få piger herhjemme, som er kommet for at rappe. Hendes koncerter er sprængfyldt med energi og man kan ikke undgå at blive revet med af hendes insisterende optræden og den overbevisende autoritet på scenen. Sammen med produceren og DJ’en Milad Genius, er der lagt op til en af den slags liveoptrædener som man ikke vil gå glip af. Som Politikken skrev det: ”Kvindelige rappere er der ikke mange af herhjemme, men nu træder Annelise selv hen til mikrofonen”.

Annelise har efterhånden spillet mange store jobs; Danmarks største hiphopfestival 'ForEvigt', optrådt til P3s arrangement 'Den Nye Stil' i et udsolgt Store Vega. I 2018 har Annelise blandt andet også spillet på Roskilde Festival og i Tivoli under konceptet Operap, hvor otte danske rappere mødes med anerkendte operasangere på scenen.

Annelises orientalsk inspirerede hiphoplyd er i samarbejde med den faste producer Milad Genius blevet finpudset i studiet og senest er EP'en "Ingen Anden" blevet et resultat deraf.