Fejlmeddelelse

  • Filen kunne ikke oprettes.
  • Filen kunne ikke oprettes.

Stof til samtale: Christoph H. Ellersgaard om magteliten

18 mar

Dato

18.03.2020, 18:00 til 21:00
165kr
Kom til middag med gæsteoplæg, debat og samvær

Vi præsenterer i samarbejde med Øens Spisested et nyt kulturkoncept i Prismen: ”Stof til samtale – samfundsrelevant gæsteoplæg X middag X debat”.
Det består af en række arrangementer, hvor du får mulighed for at kombinere en middag med et gæsteoplæg, der berører aspekter indenfor blandt andet aktuelle samfundsemner, politik, eksistens og tro. Vi ønsker at give vores gæster en oplevelse, der kan give indsigt, viden, refleksion, en madoplevelse og ikke mindst socialt samvær og debat. Med andre ord er der lagt op til mentaltræning i det nye år.

Program

Kl. 18: Dørene åbner.
Kl. 18.15: Oplæg v. sociolog Christoph Houman Ellersgaard.
Kl. 19.30: Middag.

Pris

165 kr. inkl. velkomstsnack, middag og oplæg.
Billetsalg via Billetto

Oplægget

Magteliten – personerne i kernen af de danske magtnetværk.
Hvem har magten i Danmark? Sociolog Christoph Houman Ellersgaard undersøger dette spørgsmål ved at finde kernen i et vidtforgrenet magtnetværk. Her mødes topdirektører, embedsmænd, politikere og fagforeningsfolk for at sætte kursen for det danske samfund.

Om Christoph H. Ellersgaard

Christoph Houman Ellersgaard (f. 1981) er adjunkt ved Department of Organization, CBS. Her forsker han i eliter, magt og netværk. Han er formand for Foreningen for Elite- og Magtstudier og har tidligere været medforfatter til Magteliten (2015), Magtens Atlas (2016) og Tæm Eliten (2017). Desuden har han været vært på programmet Magtens stemmer på Radio24syv fra 2018-19.