Øens Spisested

Et spisested for alle

Prismens Café hedder Øens Spisested og er åbent både for husets brugere og for alle dem, der bare kigger forbi. Vores gæster trives i en uformel og afslappet atmosfære og nyder alt fra en café latte, til en af vores frokostretter, vegetaranretninger eller hjemmelavet kage.

Moderne dansk køkkenstil

Køkkenstilen er primært dansk og til daglig serveres hverdagsklassikere som følger årstiderne. Kokken Yngves filosofi er, at mad skal være ærlig, ligetil og lavet fra bunden. Med sæsonens friske råvarer kan man spise kvalitetsmad til en overkommelig pris.

Hold dit arrangement i Øens Spisested

I caféområdet har vi Spisestuen - et lokale, der kan rumme op til 40 personer. Ved endnu større arrangementer åbner vi foldedørene og skaber mere plads. Yngve hjælper dig gerne med at planlægge dit selskab, alt efter dine ønsker og dit budget. 

Mere end et spisested

Øens Spisested er mere end bare et spisehus. Det forvandler sig nemlig løbende til et livligt ”venue” med masse af arrangementer, der forener god mad med musik, foredrag, øl- og vinsmagning og kulturelle temaaftener.   

Gå ikke glip af en hyggelig event! Følg med i vores begivenheder på Facebook eller besøg vores hjemmeside oeensspisested.dk.

Kontakt

Kontakt chefkok Yngve Fobian via mail på:  mail@oeensspisested.dk

 

 

Øens Spisested abningstider

Mandag: 16-20

Tirsdag: 16-20

Onsdag: 16-20

Torsdag: lukket

Fredag: 10-16

Lørdag: 9-16

Søndag; 10-14

Øens Spisested holder også åbent, når der er særlige arrangementer i Prismen.