Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Øens Spisested

Et spisested for alle

Prismens Café hedder Øens Spisested og er åbent både for husets brugere og for alle dem, der bare kigger forbi. Vores gæster mødes over en bid mad og måske til en god film eller en digtoplæsning, og trives i en afslappet atmosfære.

Mandag til torsdag fra kl. 17.30 inviterer vi til madklub. Det er en uformel og uhøjtidelig middag, hvor det er nemt at falde i snak med dem, der sidder ved siden af. Menuen forandrer sig hver uge og bliver præsenteret personligt af husets kokke. Dagens ret bliver publiceret på Facebook.

Moderne dansk køkkenstil

Køkkenstilen er primært dansk. Kokken Yngves filosofi er, at mad skal være ærlig, ligetil og lavet fra bunden. Der lægges vægt på den sæsonbetonede køkken, og Café hold tager gerne selv på Amager Fælled for at hente årstidens urter og på boldbanerne på Kløvermarken for at plukke bær. Ofte har vi også været ude på Øresund for at fange den fisk, vi serverer. Med sæsonens friske råvarer kan man spise kvalitetsmad til en overkommelig pris.

Hold dit arrangement i Øens Spisested

I caféområdet har vi Spisestuen - et lokale, der kan rumme op til 40 personer. Ved endnu større arrangementer åbner vi foldedørene og skaber mere plads. Yngve hjælper dig gerne med at planlægge dit selskab, alt efter dine ønsker og dit budget. 

Mere end et spisested

Øens Spisested er mere end bare et spisehus. Det forvandler sig nemlig løbende til et livligt ”venue” med masser af arrangementer, der fint forener god mad og specielt tilrettelagte menuer med musik, foredrag, øl- og vinsmagning, film og kulturelle temaaftener.   

Blandt de mest spændende og unikke begivenheder skal der nævnes "Auteur Dinners", hvor i samarbejde med Auteur Film præsenterer Caféen dokumentar- og spillefilm, som gæsterne diskuterer med filmenes instruktører hen over en speciel middag.

Om sommeren rykker vi udenfor og sætter vores intime musikscene op til det, vi kalder for Sol på Bagsiden med en gratis koncert.

Følg endelig med i Caféen begivenheder på Facebook for ikke at gå glip af en god event, og besøg hjemmesiden oeensspisested.dk .

Kontakt

Kontakt chefkok Yngve Fobian via mail på:  mail@oeensspisested.dk

Øens Spisested abningstider

Mandag: lukket

Tirsdag: 18-22

Onsdag: 18-22

Torsdag: 18-22

Fredag: 18-22

Lørdag: lukket

Søndag; lukket

Take away kl. 17-18