Lokaler i Prismen

Lokalebooking

Vi har 3 udlejningslokaler, som er egnet til fysisk udfoldelse og til møder/undervisning.

Prismen er primært et sport- og aktivitetshus og det er indrettet derefter. Vi har ikke lokaler egnet til voksne-fester/sammenkomster. Vi henviser til andre Kulturhuse med mere egnet kapacitet til formålet.

Prismen befinder sig i et beboet område, derfor er mulighed for at holde aktiviteter/arrangementer, hvor der forekommer meget støj eller musik, meget begrænset. 

Udlejningslokaler i Prismen

Kultursalen – velegnet til gymnastik, dans, konferencer, møder, børnefødselsdage - dog bemærk, der er ingen køkken-facilitet eller -udstyr i lokalet. 

Dansesalen – velegnet til danse- og bevægelsesaktiviteter samt div. kampsport.

Pavillonen – velegnet til møder og undervisning.

Det er ikke tilladt at holde voksne fester/sammenkomster i Prismens lokaler. Barnedåb betragtes som voksne-fest og er derfor ikke tilladt.

Udlejningslokaler

Kultursalen

Kultursalen egner sig både til fysisk udfoldelse, til øvelokale for f.eks. teater, til mødelokale og til børnefødselsdage.

Dansesalen

Vores danse- og bevægelseslokale.

Pavillonen

Et hyggeligt lille mødelokale

Arenaen - stueplan

Sportshallens store gulv med mange muligheder.

Arenaen - første sal

4 separate rum i åben tilknytning til Arenaens grundplan.

Øvecontaineren

Byens bedst lydende øvelokale.

Lokalebooking og betingelser

Hvordan booker jeg et lokale?

For at forespørge på et lokale, skal du først oprettes som bruger i kk.halbooking.dk. OPRET KONTO HER.

Det er meget vigtigt at dine data og e-mail adresse er korrekte, da det er dem, der bruges til kvitteringer og generel information. Husk også at opdatere løbende dine data, hvis du ikke vil gå glip af vigtige meddelelser, aflysninger, m.m.

Generelt information om din booking

Booking. Online booking skal ske mindst 10 dage før brug.                  
Log ind på Halbooking og vælg de ønskede dato og lokale i Lokaleoversigt. Skriv venligst altid en kort beskrivelse af hvad dit arrangement går ud på. 

Din forespørgsel. Når du booker et lokale, sender du bare en forespørgsel til Prismen, og der kan være flere, der har booket samme tidsrum som dig men du vil kun kunne se din egen reservation, når du er logget ind. Vi godkender selvfølgelig den sag, der er blevet oprettet først. 

Ordrebekræftelse. Når vi godkender din sag, får du tilsendt en ordrebekræftelse på din booking via mail med hvor meget det vil koste. Bemærk! Booker du et lokale mere end 3 måneder frem, får du en ordrebekræftelse tidligst 3 måneder inden din leje finder sted. 

Fakturering. Efterfølgende sender vi en faktura, som du kan betale online med Dankort på kk.halbooking.dk. Vælger du at betale via PBS, vil du modtage et girokort i papirform. 

Betaling. For at betale online skal du logge ind på din konto og klikke på "KONTOUDTOG FAKTURAER" i menuen på venstre side. Nu kan du betale med dit Dankort. Du kan ikke betale i Prismen.

Afbestilling. Du kan ikke selv slette en booking, men du skal sende en mail til Prismen. Afbestillingsfristen er senest 8 dage inden lejen finder sted og det er uden beregning. Afbestilles lokalet 0-7 dage inden lejen finder sted, hæfter lejeren for hele lejeprisen. 

Forplejninger. 

Kultursalen: det er tilladt at tage egne forplejninger i forbindelse med børnefødselsdage. Forplejning til øvrige arrangementer bedes arrangeres med Caféen Øens Spisested. Kontakt via mail: mail@oeensspisested.dk

Pavillonen: Det er altid tilladt at tage egne forplejninger med.

Arena og Dansesalen: Det er forbudt at fortære mad både i Arena og i Dansesalen.

Lejebetingelser. Når du booker et lokale, erklærer du dig enig i lejebetingelserne, som du kan læse i beskrivelsen af det enkelte lokale, her på siden.

Prismen forbeholder sig retten til at aflyse en booking i forbindelse med større arrangementer og/eller flytte din booking til et andet lokale. Du får selvfølgelig en mail i god tid.

Du er altid velkommen til at kontakte Prismen på tlf. 82325540  tir-tor kl. 12-14 eller via mail til prismen@kff.kk.dk, hvis du har spørgsmål vedr. lokaleleje.