Fejlmeddelelse

  • Filen kunne ikke oprettes.
  • Filen kunne ikke oprettes.

Lokaler i Prismen

Lokalebooking

Vi har 3 udlejningslokaler, som er egnet til fysisk udfoldelse og til møder/undervisning.

Prismen er primært et sport- og aktivitetshus og det er indrettet derefter. Vi har ikke lokaler egnet til voksne-fester/sammenkomster. Vi henviser til andre Kulturhuse med mere egnet kapacitet til formålet.

Prismen befinder sig i et beboet område, derfor er mulighed for at holde aktiviteter/arrangementer, hvor der forekommer meget støj eller musik, meget begrænset. 

Udlejningslokaler i Prismen

Kultursalen – velegnet til gymnastik, dans, konferencer, møder, børnefødselsdage - dog bemærk, der er ingen køkken-facilitet eller -udstyr i lokalet. 

Dansesalen – velegnet til danse- og bevægelsesaktiviteter samt div. kampsport.

Pavillonen – velegnet til møder og undervisning.

Det er ikke tilladt at holde voksne fester/sammenkomster i Prismens lokaler. 

Udlejningslokaler

Kultursalen

Kultursalen egner sig både til fysisk udfoldelse, til mødelokale og til børnefødselsdage.

Dansesalen

Vores danse- og bevægelseslokale.

Pavillonen

Et hyggeligt lille mødelokale

Baner, sportsfaciliteter, øvecontainer

Arenaen - stueplan

Sportshallens store gulv med mange muligheder.

Arenaen - første sal

4 separate rum i åben tilknytning til Arenaens grundplan.

Øvecontaineren

Et øvelokale med rigtig god lyd. Nu med nedsat lejepris i for-/eftermiddags tidsum: 9-12 nu kun 150kr, 12.30-15.30 175kr!

Generelt information om din booking

Booking. Online booking af lokaler skal ske mindst 10 dage før brug. Booking af baner kan foretages på selve dagen.     

Første gang du skal booke på bookbyen.dk, skal du oprette dig som ny bruger. Her skal du angive et brugernavn, navn, e-mail og en selvvalgt adgangskode.  

Bookingbevis. Når du har gennemført en booking, modtager du dit bookingbevis på mail. På ”Min side” kan du se dine bookinger.  

Har du ikke modtaget et bookingbevis, selvom pengene for bookingen er blevet trukket, er bookingen ikke gennemført. Her skal du kontakte Prismen via mail, og vi vil hjælpe med at tilbageføre pengene til dig.  

AfbestillingØnsker du at annullere en booking i BookByen, skal det ske senest 7 dage inden den bookede tid. Pengene vil automatisk blive overført til din konto.  

Forplejninger. 

Kultursalen: det er tilladt at tage egne forplejninger i forbindelse med børnefødselsdage. Forplejning til øvrige arrangementer bedes arrangeres med Caféen Øens Spisested. Kontakt via mail: mail@oeensspisested.dk

Pavillonen: Det er altid tilladt at tage egne forplejninger med.

Arena og Dansesalen: Det er forbudt at fortære mad både i Arena og i Dansesalen.

Lejebetingelser. Når du booker et lokale, erklærer du dig enig i lejebetingelserne, som du kan læse ved at klikke på det enkelte lokale, her på siden.

Prismen forbeholder sig retten til at aflyse en booking i forbindelse med større arrangementer og/eller flytte din booking til et andet lokale. Du får selvfølgelig en mail i god tid.

Du er altid velkommen til at kontakte Prismen på tlf. 82325540  tir-tor kl. 12-14 eller via mail til prismen@kff.kk.dk, hvis du har spørgsmål vedr. lokaleleje.