Lokaler i Prismen

Lokalebooking

Vær opmærksom på:

I Prismen har vi 3 udlejningslokaler, som er egnet til fysisk udfoldelse og til møder/undervisning.

Prismen er primært et sport- og aktivitetshus og det er indrettet derefter. Vi har derfor ikke lokaler egnet til voksne-fester/sammenkomster. Vi henviser til andre Kulturhuse med bedre muligheder og kapacitet til formålet.

Barnedåb betragtes som voksne-fest og er derfor ikke tilladt.

Prismen befinder sig i et beboet område, derfor er mulighed for at holde aktiviteter/arrangementer, hvor der forekommer meget støj eller musik, meget begrænset af hensyn til vores naboer. 

Udlejningslokaler i Prismen

I Prismen har vi de følgende udlejningslokaler: KultursalenDansesalen og Pavillonen.

Kultursalen – velegnet til gymnastik, dans, konferencer, møder, børnefødselsdage. 

Dansesalen – velegnet til danse- og bevægelsesaktiviteter samt div. kampsport.

Pavillonen – velegnet til møder og undervisning.

Det er ikke tilladt at holde voksne fester/sammenkomster i Prismens lokaler.

Hvordan booker jeg et lokale?

For at forespørge på et lokale, skal du først oprettes som bruger i kk.halbooking.dk. Det gør du ved at klikke på LOGIN i topmenuen og derefter vælge OPRET KONTO HER.

Det er meget vigtigt at dine data og e-mail adresse er korrekte, da det er dem, der bruges til kvitteringer, aflysninger og generel information. Husk derfor at opdatere løbende dine data, hvis du ændrer adresse, tlf.nr, osv. hvis du ikke vil gå glip af vigtige meddelelser, aflysninger, m.m.

Generelt information om din booking

Booking. Online booking skal ske mindst 10 dage før brug.                  
Når du er logget på Halbooking, find de ønskede dato og lokale i Lokaleoversigt og følg blot instruktionerne på skærmen.                                Skriv venligst altid en kort beskrivelse af hvad dit arrangement går ud på. 

Din forespørgsel. BEMÆRK, Når du booker et lokale, sender du bare en forespørgsel til Prismen, og der kan være flere, der har booket samme tidsrum som dig. Du vil dog kun kunne se din reservation, når du er logget ind. Vi godkender selvfølgelig den sag, der er blevet oprettet først. 

Ordrebekræftelse. Når vi godkender din sag, får du tilsendt en ordrebekræftelse på din booking via mail med hvor meget det vil koste. Bemærk! Booker du et lokale mere end 3 måneder frem, får du en ordrebekræftelse tidligst 3 måneder inden din leje finder sted. 

Fakturering. Efterfølgende sender vi en faktura, som du kan betale online med Dankort på kk.halbooking.dk. Vælger du at betale via PBS, vil du modtage et girokort i papirform. 

Betaling. For at betale online skal du logge ind på din konto og klikke på "KONTOUDTOG FAKTURAER" i menuen på venstre side. Nu kan du betale med dit Dankort. Du kan ikke betale i Prismen.

Afbestilling. Du kan ikke selv slette en booking, men du skal sende en mail til Prismen. Afbestillingsfristen er senest 8 dage inden lejen finder sted og det er uden beregning. Afbestilles lokalet 0-7 dage inden lejen finder sted, hæfter lejeren for hele lejeprisen. 

Forplejninger. Det er tilladt at tage egne mad- og drikkevarer med i forbindelse med møder og børnefødselsdage i Kultursalen og Pavillon. Det er forbudt at fortære mad i Arenaen og Dansesalen.

Lejebetingelser. Når du booker et lokale, erklærer du dig enig i lejebetingelserne, som du kan læse i beskrivelsen af det enkelte lokale, her på siden.

Vi gør opmærksom på, at Prismen forbeholder sig retten til at aflyse en booking i forbindelse med større arrangementer og/eller flytte din booking til et andet lokale. Du får selvfølgelig en mail i god tid.

Du er altid velkommen til at kontakte Prismen på tlf. 82325540  tir-tor kl. 12-14 eller via mail til prismen@kff.kk.dk, hvis du har spørgsmål vedr. lokaleleje. 

 

Arenaen - stueplan

Sportshallens store gulv med mange muligheder.

Arenaen - første sal

4 separate rum i åben tilknytning til Arenaens grundplan.

Dansesalen

Vores danse- og bevægelseslokale.

Kultursalen

Kultursalen egner sig både til fysisk udfoldelse, til øvelokale for f.eks. teater, til mødelokale og til børnefødselsdage.

Pavillonen

Et hyggeligt lille mødelokale

Øvecontaineren

Byens bedst lydende øvelokale.