Lokaler i Prismen

Lokalebooking

I Prismen har vi de følgende udlejningslokaler: KultursalenDansesalen og Pavillonen.

Kultursalen, Dansesalen og Pavillonen booker du som lokalebooking, hvor du sender en forespørgsel på en reservation til Prismen. Det er først når vi behandler sagen og godkender den, at du får en ordrebekræftelse på din booking via mail.

Kultursalen – velegnet til gymnastik, dans, konferencer, møder, børnefødselsdage. 

Dansesalen – velegnet til danse- og bevægelsesaktiviteter samt div. kampsport.

Pavillonen – velegnet til møder og undervisning.

Det er ikke tilladt at holde voksne fester/sammenkomster i Prismens lokaler.

Hvordan booker jeg et lokale?

For at forespørge på et lokale, skal du først oprettes som bruger i kk.halbooking.dk. Det gør du ved at klikke på LOGIN i topmenuen og derefter vælge OPRET KONTO HER.

Husk, at det er meget vigtigt at dine data og e-mail adresse er korrekte, da det er dem, der bruges til kvitteringer, aflysninger og generel information. Husk derfor at opdatere løbende dine data, hvis du ændrer adresse, tlf.nr, osv. hvis du ikke vil gå glip af vigtige meddelelser, aflysninger, m.m.

Generelt information om din booking

Booking. Online booking skal ske mindst 10 dage før brug.                  
Når du er logget på Halbooking, find de ønskede dato og lokale i Lokaleoversigt og følg blot instruktionerne på skærmen.                                Skriv venligst altid en kort beskrivelse af hvad dit arrangement går ud på. 

Din forespørgsel. BEMÆRK, Hvis din sag endnu ikke er godkendt, vil du kun kunne se reservationen, når du er logget ind. Der kan være flere, der har booket samme tidsrum som dig. Vi godkender selvfølgelig den sag, der er blevet oprettet først. 

Fakturering. Efterfølgende sender vi en faktura, som du kan betale online med Dankort på kk.halbooking.dk. Vælger du at betale via PBS, vil du modtage et girokort i papirform. 

Betaling. For at betale online skal du logge ind på din konto og klikke på "KONTOUDTOG FAKTURAER" i menuen på venstre side. Nu kan du betale med dit Dankort. Du kan ikke betale i Prismen.

Afbestilling. Senest 8 dage inden lejen finder sted kan lokalet afbestilles uden beregning. Afbestilles lokalet 0-7 dage inden lejen finder sted, hæfter lejer for hele lejeprisen.

Du er altid velkommen til at kontakte Prismen på tlf. 82325540  tir-tor kl. 12-14 eller via mail til prismen@kff.kk.dk, hvis du har spørgsmål vedr. lokaleleje. 

 

Arenaen - stueplan

Sportshallens store gulv med mange muligheder.

Arenaen - første sal

4 separate rum i åben tilknytning til Arenaens grundplan.

Dansesalen

Vores danse- og bevægelseslokale.

Kultursalen

Kultursalen egner sig både til fysisk udfoldelse, til øvelokale for f.eks. teater, til mødelokale og til børnefødselsdage.

Pavillonen

Et hyggeligt lille mødelokale

Øvecontaineren

Byens bedst lydende øvelokale.